lördag 5 september 2009

Dinner for three

Har precis avslutat en lite sen men trevlig middag med mina älsklingar, mamma och lillasyster. Ugnsbakad fisk á la mum, med ris, spenat och kantareller. Super gott! Men det är det alltid när mamma är kocken! Sedan avslutade vi med lite efterrätt (en nyttig sådan) bestående av lite kiwi, vindruvor och jordgubbar.

Idag har jag varit ute och powerwalkat (eller powerwalk kan jag väl inte påstå att det var när jag tänker efter, var så varmt att det snarare blev slow walk!) med Mei Mei. Hon har ett ämne i skolan där hon måste göra en massa saker/aktiviteter på fritiden, och hon måste dokumentera det och ha några bevis på det också. (Haha, vi tog några bilder när hon “gick” och vi höll på att skratta ihjäl oss över hur hon såg ut!)

Sen kom vi hem till en efterlängtad fikapaus med Mooncake och kaffe. Mmm… Var de två sista av de fyra vi tog med oss hem från Malaysia. Egentligen ska man inte äta dem förrän under The Mooncake Festival, men då skulle vi vara tvungna att vänta till i mitten av oktober. Vem orkar vänta tills dess på så goda saker?! Inte vi!

Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥

Gott med Mooncake!

Inga kommentarer: