1. Skala och skär ett äpple i mindre bitar. Lägg det i en skål och strö över kanel, och värm det i micron i 1-2 minuter (äpplena ska bli mjuka).
2. Blanda valfri mängd havregryn, linfrön och solroskärnor i en annan skål. Häll i lite kokat vatten för att få det till en fast "smet".
3. Häll havregrynsgröten över äpplena och värm någon minut till i micron.
4. Strö över lite extra kanel och häll i kall mjölk innan du äter!
onsdag 19 september 2012
Havregrynsgröt med varma äpplen och kanel
Godmorgon! Gjorde "Äppelpaj" till frukost, eller iallafall min frukostvariant, Havregrynsgröt med varma äpplen och kanel. Haha, blev så himla sugen på Äppelpaj nu på morgonen! Själv tyckte jag att det blev väldigt gott (första gången jag gör det). Så här gjorde jag:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar