fredag 3 februari 2012

Dagens tågkaos!

Ska inte trötta ut er som vanligt med mitt gnäll med tågtrafiken...  Men hade tågproblem idag igen! Denna gång var det SL, en kontaktledning mellan Stockholm central och Södra station hade rivits ner, så inga tåg kunde åka den sträckan. Det var värsta kalabaliken för alla oss pendeltågsåkare som var tvungna att ta tunnelbanan just den sträckan och sen byta tillbaka till pendeltåg! Plus att det inte var värdens skönaste väder (det var minst -10 grader men när det snöar och blåser en massa blir det ännu värre!) att stå ute och vänta på en massa försenade/inställda tåg.

... Men trots tågproblemen har det varit en bra dag tycker jag. Dana och jag satt kvar och plugga några timmar och hann bli klara med alla uppgifter. Vi kände oss riktigt duktiga! Det flöt på himla bra och vi fatta vad vi höll på med (för i veckan när vi satt och plugga var det en massa oklarheter men nu verkar det som att vi hunnit smälta allt från föreläsningarna och kunde koppla samman sakerna). Så strax efter lunchtid bar vi oss hem för att ta ledigt resten av eftermiddagen och kvällen. 
Läste att ett tåg fastna i en tunnel och det tog hela tre timmar för passagerarna att bli evakuerade. Gud vad hemskt! Det kan du bland annat läsa om i den här artikel från SvD

Inga kommentarer: