torsdag 7 juli 2011

The amazing race! Part 2

Från Cameron Highlands till Port Dickson:

Så bilresan fortsatte söderut och ungefär 6 timmar senare, runt kl. 21, var vi framme i PD. Det blev ett härligt hotell vid havet. Samma kväll anslöt sig även min kusins fru, en annan kusin och hans flickvän. Kvällen spenderades med härligt prat vi poolen med några drinkar.
Dag 3: Morgonen spenderades vid den väl befolkade poolen... utan sol, suck! Det blev även ett dopp i havet! 


Från Port Dickson till Malacca:

Efter en stor skaldjurslunch ville min andra kusin att vi alla skulle åka till Malacca under dagen som "låg en halvtimme ifrån med bil". Kan ju säga att det inte riktigt stämde! Snarare 1,5 timme eftersom det var söndag så det var en hel del bilköer... Framme i Malacca blev det några timmar av historie-/turistsevärdheter. 
På kvällen när vi skulle åka tillbaka till PD beslöt vi oss att vi lika gärna kunde åka hem till Klang igen. Vi var alla trötta och om vi skulle sova en natt till i PD skulle mina kusiner ändå vara tvungna att åka hem tidigt för att jobba morgonen därpå. Så vi var hemma igen (hos morfar) lagom till läggdags. Roadtripen kan ju sammanfattas med spontan, intensiv, MÅNGA timmar i bilen och en massa prat och skratt! Ganska lyckad ändå! Haha.
Solnedgången i PD innan bilresan hem till Klang.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Du kombinera alla dina bilder jättefint sis!

Frida sa...

Alla bilder ser ju ut som turistbilder :) HÄÄÄRLIGT!
Bra jobbat med dokumentationen! ;)